Reklaminio akrilo klasifikacija

- 2022-04-25-

Akrilo liejimo lenta(reklaminis akrilas): didelės molekulinės masės, puikus standumas, stiprumas ir puikus cheminis atsparumas. Šio tipo plokštėms būdingas nedidelis partijų apdorojimas, neprilygstamas spalvų sistemos lankstumas ir paviršiaus tekstūros efektas, visos gaminio specifikacijos ir tinka įvairiems specialiems tikslams.

Akrilo ekstruzinė plokštė(reklaminis akrilas): lyginant su liejamąja plokšte, ekstruzijos plokštė turi mažesnę molekulinę masę ir silpnesnes mechanines savybes. Tačiau ši savybė yra palanki lenkimui ir termoformavimui, taip pat greitam vakuuminių pūslelių susidarymui dirbant su didelio dydžio plokštelėmis. Tuo pačiu metu ekstruzinės plokštės storio tolerancija yra mažesnė nei lietinės plokštės. Kadangi ekstruzija yra didelio masto automatinė gamyba, nepatogu reguliuoti spalvą ir specifikacijas, todėl gaminio specifikacijų įvairovė yra ribota.

Akrilo plokščių medžiagų klasifikacija Kinijoje daugiausia suskirstyta į tris kategorijas (reklaminis akrilas): pirma, importuota plokštelė; Antra, Taivano kapitalo valdyba; Trečia, buitinė lenta. Jų skirtumas yra naudojamų žaliavų kilmė ir (MMA) grynumas. Tai taip pat yra raktas į plokščių kokybę ir kainą.

KINGSIGN® AKRILASspecializuojasi visų rūšių akrilo lakštų, akrilo langų, akrilo tunelių, akrilo jūrų salių, akrilo akvariumo, akrilo baseino, akrilo žuvų rezervuaro, akrilo pusgaminių perdirbimo dalių, akrilo klijų akrilo klijų, lenktų akrilo lakštų, didelio masto akrilo lakštų gamyboje. lakštų montavimo paslauga. Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės: 0086 13370079013 (Whatsapp / Wechat)