Kaip išspręsti akrilo lakšto lenkimo problemą

- 2022-04-25-

Kaip išspręsti lenkimo problemąakrilo lakštas? Vertikalus šlifavimo būdas Suklijavus strypo formos organinį stiklą arba storą plokštelės formos organinį stiklą, jis tiesiogiai šlifuojamas ir poliruojamas ant šlifavimo disko. Šiuo metodu pastatytas rankdarbis panašus į tam tikros rūšies skulptūrą, sudarytą iš spalvingų vardinių formų, formuojančių savitą meninį vaizdą.

Pertraukimo šlifavimo būdas: perdenkite ir įklijuokite plokštės formos organinį stiklą, Haikou buto modelį, tada tiesiogiai supjaustykite ir sumalkite sekciją, kad susidarytumėte. Theorganinis stiklasrankdarbiai, pagaminti šiuo metodu, gali išgauti besikeičiančios spalvos ir natūralaus paprastumo efektą. Įklijavimo būdas: supjaustę organinį stiklą į tam tikrą formą, pakabinkite jį ant lygaus paviršiaus.

Mozaikos metodas: supjaustykiteakrilo lakštasskirtingų spalvų į mums reikalingas geometrines figūras, tada įklokite ir sujunkite jas ant apatinės plokštės. Šis metodas reikalauja tvirto sujungimo ir aštrių kraštų bei kampų, kad spalva būtų intensyvi ir integruota. Šilumos virimo būdas: apdorokite organinį stiklą iki tam tikros formos, pašildykite organinį stiklą ir tiesiogiai pagaminkite ir minkykite organinį stiklą rankomis.

Šie metodai reiškia, kad jie turi iš anksto gerai suprasti kompoziciją, būti judrūs ir streikuoti, kol lygintuvas karštas. Šiuo metodu pagaminti amatai turi paryškintų linijų ir paprastų vaizdų pranašumus. Įkaitinus organinio stiklo plokštę, ji formuojama karštu presavimu formoje. Šiuo modeliavimo būdu pagaminti rankdarbiai yra putlūs, vingiuoti, stiprūs trimačiai, turi reljefo efektą. Karšto presavimo formą galima formuoti medžiu ir skiediniu, tada kaip vyriškos ir moteriškos formos naudojamos švino, 3lian medžiagos ir gipso medžiagos. Organinį stiklą galima presuoti po kaitinimo.


KINGSIGN® AKRILASspecializuojasi visų rūšių akrilo lakštų, akrilo langų, akrilo tunelių, akrilo jūrų salių, akrilo akvariumo, akrilo baseino, akrilo žuvų rezervuaro, akrilo pusgaminių perdirbimo dalių, akrilo klijų akrilo klijų, lenktų akrilo lakštų, didelio masto akrilo lakštų gamyboje. lakštų montavimo paslauga. Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės: 0086 13370079013 (Whatsapp / Wechat)