Du pagrindiniai akrilo lakštų lenkimo procesai

- 2023-08-02-

Akrilas turi puikių plastiškumo pranašumų, todėl šiandien kalbėsime, kaip gauti galutinius akrilo gaminius karšto lenkimo būdu.

 

Akrilo lakštai paprastai yra dviejų tipų lenkimo procesas.

Vienas iš jų yra dalinis karštas lenkimas. Norėdami paruošti tam tikro dydžio akrilo lakštą, naudokite aukštos temperatūros liejimo lazdeles, kad pašildytumėte ir ištirptumėte teisingoje padėtyje. Paprastai ekstruziniai arba gero higroskopiškumo akrilo lakštai kaitinami 130-135 laipsnių temperatūroje, išlietas akrilo lakštas paprastai 140-145. Jei akrilo lakštai nėra naujos medžiagos (galime įtraukti ir perdirbtą akrilą), šildymo temperatūra bus santykinai žemesnė nei naujų akrilo lakštų. Tuo tarpu per ilgai kaitinti tokiu būdu netinka. Jei per storas akrilas lakštai sulenkti, tai netaikoma šiam apdorojimui.

    


Antrasis lenkimo procesas – ištisų akrilo lakštų kaitinimas ir lenkimo užbaigimas formų pagalba. Tam tikros formos formas gaminame iš anksto. Tada įdėkite akrilo lakštą ant formų kartu į orkaitę, kalibruotą padėtį, tada prižiūrėdami patyrusių darbuotojų. Akrilo lakštas suminkštės ir priglus prie formos esant aukštai kepimo temperatūrai. Šio proceso metu būtina kontroliuoti temperatūrą, kanne per aukšta temperatūra. Galiausiai išimkite iš formų ir palaukite, kol akrilas atvės ir formuojasi. Tada gaukite pritaikytus išlenktus gaminius. 

      



Kingsign gamina įvairių tipų akrilo lakštus, nesvarbu, kokie jie būtų dideli ar maži, juos galima baigti akrilu ir mūsų produkcija. Jei turite poreikių, siųskite mums užklausą.